Læringsvideoer

Som soldat ved IGR, har du muligheden for at forberede dig optimalt til både de fag som hærensbasisuddannelse indeholder.

Læringsvideoer er et stærkt værktøj, som kan give dig en forståelse og viden, inden du modtager undervisningen fra vores dygtige instruktører, eller som genopfriskning. Du får også mere ud af undervisningen, og du kan deltage mere aktivt, da du allerede har en forudgående viden. 

Du kan selvstændigt vælge hvad du vil se nedenfor af læringsvideoer, og du kan holde øje med opslagstavlen under din enhed hvor Instruktøren har mulighed for at fortælle dig hvilken video han gerne vil have du ser inden hans undervisning.

Førstehjælp

I din tid som soldat, vil førstehælp være et af de fag som du skal kunne beherske. Vi vil styrke din faglige viden som gør dig istand til at kunne handle og i sidste ende redde liv, om det så er din makker, eller når du måske skulle støde på en som har brug for din hjælp

Felttjeneste

Tag med læringsvideoerne ud, og lær alt ligefra sløring til kampeksercitser.

Vedligeholdelse

Vi kan være supersoldater, men det hjælper bare ikke meget hvis vores materiel ikke virker. Vedligeholdelse er en altafgørende faktor for at vi og vores udstyr altid er kampklar.

Orienteringslære​

Lær at brug vores kompas, kort og kortmål så du kan finde vej i terrænet.

Signaltjeneste

Som soldater har vi brug for at kunne snakke sammen, og afgive korrekte meldinger, lær om vores signaltjeneste her.